Skip to main content

AloeVera Huset Middelfart

Majbritt Thorning Kugaseelan driver AloeVera Huset Middelfart – din lokale forhandler af de populære produkter fra Forever Living.

Trænger huden til fugt, mangler håret glans, eller trænger du til et energiboost? Alt det kan du få hjælp til med Forever Livings produkter hos AloeVera Huset Middelfart.

Her kan Majbritt hjælpe dig med at finde de helt rigtige produkter, der kan hjælpe dig til bedre sundhed og velvære. Om det drejer sig om hudpleje, kosttilskud eller skønhed, har hun noget, der kan bruges. Hun sælger udelukkende de verdenskendte aloe vera-produkter fra Forever Living, der gør brug af aloe vera plantens gavnlige effekter.

Et stort udvalg af produkter

Hendes sortiment er stort, og du kan blandt andet finde produkter til:

  • Hudpleje
  • Hygiejne
  • Kosttilskud/ernæring
  • Træning/vægtkontrol
  • Æteriske olier
  • Hjem/husholdning

Derudover forhandler Majbritt også gavekort og livstilsændring/vægtabsforløb.

Køb gennem webshop

Du kan handle produkterne online hos AloeVera Huset Middelfart gennem hendes dropshiplink. Her kan du købe de populære produkter, og så pakker Forever Living dem og sørger for, at de bliver leveret direkte til din dør. Det er nemt og hurtigt, og det er sådan, de fleste af Majbritts kunder vælger at købe produkterne.

Få kompetent og personlig rådgivning

Hvis du dog føler, du har brug for mere rådgivning omkring produkterne, er du velkommen til at kontakte eller besøge Majbritt.

Majbritt har været indehaver af virksomheden siden 2012, og hun har derfor mere end 10 års erfaring med produkterne. Hun er din garanti for kompetent og personlig rådgivning takket være hendes dybdegående kendskab til produkterne. Hun er selv en ivrig bruger af produkterne og forstår dem indefra og ud – hvilket kun kommer af daglig brug.

I februar 2019 flyttede hun til Asperup, men du har måske tidligere mødt hende og hendes butik på Odensevej i Middelfart.

Du kan finde hjemmesiden her: www.aloeverahusetmiddelfart.dk

Kontakt
Adresse Hedegaardsvej 8, 5466 Asperup