Skip to main content

På Plænen

Nyd en dejlig middag, eller lad På Plænen stå for menuen og lokalerne til din næste store begivenhed.

Annoncørbetalt Indhold

På Plænen ligger smukt placeret ved Golfklubben Lillebælt i Middelfart med udsigt over Fænøsund og Lillebælt.

Restauranten holder åbent i sommerhalvåret og efter aftale i vinterhalvåret, og i 2023 blev På Plænen nomineret til Byens Bedste Spisested efter tre vellykkede sæsoner. 

Hvad end du vil nyde en frokost på terrassen i solens stråler eller leje lokaler og få menuen til dit kommende arrangement tilberedt, så er det muligt her. Her er du garanteret en herlig madoplevelse og service i top. 

Selskabslokaler og skræddersyede menuer

Mangler du et skønt sted at afholde dit næste arrangement? Så tag et kig på På Plænens lokaler og omgivelser. Her får du smukke omgivelser og hyggelige lokaler til enhver begivenhed.

De har stor erfaring med: 

  • Konfirmationer 
  • Bryllupsfester 
  • Barnedåb
  • Fødselsdage 
  • Mindehøjtideligheder 
  • Firmaarrangementer
  • Konferencer

På Plænen skræddersyr menuen til dit arrangement, så du kan få lige det, du drømmer om. Kontakt dem i dag for en uforpligtende samtale om din næste begivenhed.

Temaaftener 

Danske klassikere eller eksotiske retter? På Plænen holder løbende arrangementer med forskellige temaer. Du kan blandt andet komme til arrangementet “Stegt Flæsk” eller “Græsk aften”, hvor du kan smage en masse spændende og lækre retter fra Grækenland. Hold dig opdateret om kommende arrangementer på deres sociale medier.

Teambuilding

Trænger din virksomhed til at blive rystet sammen og få styrket sammenholdet? Tilmeld jer Company Days, som er en teambuildingdag. Golftræneren Søren Max vil guide jer i golfspillets teknikker, hvorefter I skal konkurrere på banen i godt humør. Efterfølgende serverer På Plænen mad i cafeen. 

Du kan også booke arrangementet i en anden anledning.

Du kan læse meget mere om På Plænen på deres hjemmeside. 

Kontakt
AdresseØstre hougvej 130, 5500 Middelfart