Skip to main content

Panorama Middelfart

Film skal opleves på det store lærred. Panorama Middelfart giver dig eminent lyd, knivskarpt billede og skøn komfort til din næste biografoplevelse.

Panorama Middelfart ligger i Middelfarts kulturelle centrum, KulturØen, på Middelfarts havnefront. Her er der gode parkeringsmuligheder, flotte omgivelser og moderne udstyr i biografsalene. 

Biografen rummer to store THX-sale og kan byde 350 mennesker velkommen på én gang. Her er god plads og komfort, så du kan nyde din filmoplevelse til fulde. Biografen har udstyret til at give den helt rigtige biograflyd og skarpe billede, der optimerer filmene og gør dem endnu mere levende.

De har desuden adskillelige fordelsklubber og arrangementer, du kan melde dig ind i eller gøre brug af. Blandt andet er der VIB-klubben for børn, BabyBio og Club Panorama, der giver dig point og mulighed for at spare penge.

Oscars Kaffebar

I forbindelse med din biograftur kan du besøge Oscars Kaffebar. Her kan du stille sulten før og efter en tur i biografen, eller du kan købe lækkerier med ind i salen. Cafeen er åben fra klokken 10 til klokken 22.

Besøg Panorama Bigraferne ved Lillebælts hjemmeside og se, hvilke biografoplevelser der venter dig i Middelfart. 

Kontakt
AdresseHavnegade 8b, 5500 Middelfart