Skip to main content
20. oktober 2022

Bolighuset Werenberg udvider sortimentet med to nye brands

Bolighuset Werenberg er i konstant udvikling. De har netop budt velkommen til to nye lampebrands i deres sortiment: Tom Rossau og Verpan.

Bolighuset Werenberg udvider sortimentet med to nye brands
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Udvalget af produkter udvides hele tiden hos Bolighuset Werenberg, og derfor har de netop budt velkommen til to nye lampeproducenter.

Bolighuset Werenberg er i konstant udvikling, og de har netop fået mange nye brands i butikken og på webshoppen. To af disse brands forhandler designerlamper, og du kan blive meget klogere på dem her:

Tom Rossau

Bolighuset Werenberg er glade for nu at kunne forhandle de flotte og eksklusive lamper fra Tom Rossau. De er kendt for deres håndlavede lamper, unikke designs og lækre materialer.

En gennemgående drivkraft og inspiration for Tom Rossau er kunsten, der fremkommer af at sammenpresse lameller i en cylinder. Denne sjove teknik har ført til et omhyggeligt sortiment af lamper, der bærer præg af en udsøgt elegance og enkelthed, og som egner sig perfekt i den skandinaviske indretning.

               

Find alle de flotte lamper fra Tom Rassau på Bolighuset Werenbergs hjemmeside. 

Verpan

Et andet nyt brand i butikken er Verpan. Du kender med garanti de smukke Verner Panton lamper – de står rundt omkring i mange hjem og pryder med deres skønne og unikke design.

Skaberen, Verner Panton, er en helt og aldeles unik designer, der i den grad har sat sit præg på dansk indretning og interiør. Verpan – sammensat af Ver og Pan fra hans navn – tager sin begyndelse i 2003 med de allerførste belysningsprodukter.

I 2010 blev forretningen udvidet til også at forhandle møbler, og den dag i dag forhandler Verpan et omhyggeligt udvalg af Verner Pantons helt unikke designs, og viderefører hans originale tanker og idéer.

Design by Verner Panton© Verner Panton Design AG Produced underlicense by Verpan A/S

Du kan se alle Verpans produkter hos Bolighuset Werenberg her. 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på de nye lamper eller nogle af Bolighuset Werenbergs mange andre produkter, kan du altid besøge deres showroom  på Kirkevej 15, 5464 Brenderup.

FLERE NYHEDER