Skip to main content
23. oktober 2023

Bestil nytårsmenuen hos Restaurant Fænøsund

Slip for besværet med selv at tilberede maden, og få i stedet for tid til at hygge om dine gæster. Med en nytårsmenu fra Restaurant Fænøsund er du sikret en lækker og velsmagende middag uden alt arbejdet.

Af: Rikke Hansen | Foto: Restaurant Fænøsund

På årets sidste aften skal det gerne både være en lækker og festlig menu, der bliver sat på bordet foran gæsterne. Men hvis du ikke orker at stå og slide i køkkenet hele dagen og aftenen, kan Restaurant Fænøsund stå for årets nytårsmenu. Ved at bestille maden hos dem, skal du ikke bekymre dig om en masse opgaver i køkkenet, men du kan i stedet nyde dagen og aftenen sammen med dine gæster.

Restaurant Fænøsund har forberedt alt maden, og der medfølger en udførlig beskrivelse af, hvordan du færdiggør hver enkelt ret.

Nytårsmenuen består af fem serveringer, så der er både en lille servering, der kan nydes sammen med et glas champagne til Dronningens nytårstale, en forret, hovedret og dessert samt kransekage til når rådhusklokkerne ringer ved midnat.

Se hele menuen her:

1. Servering:
Ristede mandler, Kalamata oliven, Blinis med ørredrogn, citroncreme og purløg

2. Servering:
Bagt nytårstorsk med hummerbisque, karamelliseret blomkålscreme med citrus, spæde kål, dildolie og hasselnødder.
Hertil serveres hjemmebagt brød med urtesmør

3. Servering:
Grillet oksemørbrad med timian, kartoffelfondant med urter, selleripuré, syltede bøgehatte med grillede løg & trøffelsauce med urter

4. Servering:
Chokoladebrownie med chokolademousse, solbærkompot, nøddecrumble, karamel og sprød twill

5. Servering:
Hjemmelavet kransekage

Prisen er 495 kr. pr. person, og bestilling foregår via dette link.

Herunder kan du se billeder af menuen: