Skip to main content
15. december 2023

Keramik og nye kunsthold i Båring – Middelfart Billedskole udvider

Middelfart Billedskole har valgt at udvide deres kreative tilbud, og derfor bliver det fra januar 2024 muligt at gå på hold i Båring.

Af: Middelfart Billedskole | Foto: Middelfart Billedskole

Middelfart Billedskole har faste sæsonhold for både børn, unge og voksne i Hyllehøj, Assensvej 177 i Middelfart. Men snart er det ikke det eneste sted, man kan få kreativ undervisning i billedskolen.

Vi oplever en stor interesse for vores kreative fællesskaber. og vi har stor tilslutning til vores hold. Vi har en vision om at kunne tilbyde kunstundervisning af høj kvalitet til flest mulige i vores kommune. Desværre er der mange børn og unge ude i lokalområderne, som har svært ved at deltage i Hyllehøj, da afstanden og transporten bliver en forhindring. Det syntes vi, er ærgerligt. Derfor har vi besluttet at oprette hold for både børn og unge i Båring, fortæller billedskoleleder Maja-Sofie Dahl.

Gadekunst for alle klassetrin

Til en begyndelse bliver der sat to hold op tirsdag eftermiddag. Et billedkunsthold for børn i klassetrin 1.-5. klasse og et ungehold i klassetrin 6.-10. klasse. I undervisningen er der fokus på gadekunst i bredt perspektiv.

Underviserne på holdene bliver primært billedkunstner Christine Beelaerts og designer Amalie Bergholdt.

Der håbes på gradvist at kunne udvikle og tilbyde pop-up workshops og andre kulturindslag på billedskolens lokation i Båring. Takket være et godt samarbejde med både Båring Børneunivers og Middelfart kommune er det muligt at starte op allerede fra januar 2024.

Nye keramikhold på Assensvej

Fra januar 2024 er det også muligt at deltage på de nyopstartede keramikhold på Middelfart Billedskole på Assensvej i Middelfart. Med både et formiddagshold om tirsdagen og et aftenhold om torsdage, håber billedskolen at flere forskellige målgrupper kan deltage. Designuddannede keramiker Stine Ernst glæder sig til at starte op i Middelfart.

I byen med Danmarks Keramikmuseum giver det jo god mening at have muligheden for at arbejde med keramik.

Læs mere om alle holdene på Middelfart Billedskoles hjemmeside og følg med på deres facebookside.

Du kan se hele programmet for foråret 2024 hos Middelfart Billedskole herunder: