Skip to main content
4. januar 2024

Lokale erhvervsdrivende sørger for vinteraktiviteter til unge i Middelfart

Igen i år har Middelfart Kommune og lokale erhvervsdrivende indgået et samarbejde, som skal give unge mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter i årets mørke måneder.

Af: Nete Ploug | Foto: Unsplash

Målet med tilbuddene er at gøre Middelfart til en endnu bedre by at bo i for unge. Initiativerne vil forhåbentligt styrke venskaber og fællesskaber mellem unge mennesker i kommunen.

Aktiviteterne henvender sig til unge fra 7. klassetrin til og med 25 år. Man skal være bosat i Middelfart Kommune fore at deltage i tilbuddene, så husk dokumation for dette (f.eks. sygesikringsbevis).

Bowl gratis

Lillebælt Bowling giver gratis leje af en bowlingbane – man skal blot betale 20 kr. for skoleje. Tilbuddet gælder mandag-torsdag i januar, februar og marts dog ikke i uge 7. Folk i følgeskab med en ung betaler 40 kr. plus skoleje. Ring på 64412966 for at booke din bowlingbane tidligst fem dage i forvejen.

Biograftur, kreativitet og cafébesøg

Der vil blandt andet være fordelagtige priser i Panorama Middelfart, hvis man en aften får lyst til at se en film på det store lærred. Alle film koster 40 kr. i hele januar, februar og marts.

De kreative (eller dem med lyst til at være det) kan benytte tilbuddet i Kreaværk, hvor man kan male på keramik imens en kop varm kakao med flødeskum nydes. Det koster 100 kr., og tilbuddet kan benyttes i alle hverdage med undtagelse af uge 7.

På Café Sprød kan du købe en kop varm kakao til blot 10 kr. Imens dig og dine venner nyder drikken, kan I tage et spil pool eller spille et brætspil. Tilbuddet gælder i januar, februar og marts.

Sved på panden med padel

Nu kan du prøve kræfter med den populære sport padel for blot 25 kr. i de fedeste omgivelser hos Padelcenter Middelfart. Alt du skal gøre er at downloade appen ‘Padelcenter Middelfart’ og bruge rabatkoden ‘Ungrabat’. Centeret har åbent alle ugens dage fra klokken 05.00-24.00. Tilbuddet gælder i januar, februar og marts. Der er begrænsede rabatkoder, og derfor kan det blive udsolgt, så skynd dig at bestille din padelbane.