Skip to main content
2. oktober 2023

Middelfart Billedskole har startet et nyt kreativt fællesskab for voksne

Kan du lide at være kreativ sammen med ligesindede? Så er du ikke den eneste. Derfor har Middelfart Billedskole netop oprettet et nyt fællesskab til kreativitet, hygge og samvær.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: Unsplash

Hos Middelfart Billedskole har de oplevet stor efterspørgsel på deres hold for voksne, hvor man kan mødes og fordybe sig sammen med andre over hver sit håndarbejde.

De beskriver selv holdet som ”Legestue for voksne”, som nu har fået sig en ”volume 2”, så endnu flere Middelfartere kan få muligheden for at nørkle med hos billedskolen.

Legestue for voksne volume 2 havde opstart onsdag den 27. september, men det er stadig muligt at tilmelde sig holdet, der finder sted én onsdag aften om måneden og løber frem til 1. maj 2024.

Holdet er uden underviser, og der er fri leg med alverdens former for kreativt håndværk. Du medbringer egne materialer, og du er velkommen, uanset om du vil tegne, male, hækle, strikke, binde blomster, arbejde med ler eller noget helt andet. Centrum for aftenerne er, at man kan få sparring og inspiration hos hinanden – og selvfølgelig får mulighed for at hygge sig i godt selskab.

Selvom der som udgangspunkt ikke vil være undervisning, er det dog muligt at tilkøbe gæstelærere, hvis holdet har en bestemt interesse.

Læs mere og tilmeld dig på Middelfart Billedskoles hjemmeside.