Skip to main content
13. marts 2024

Ny forårsudstilling på Middelfart Billedskole

I hyggelige lokaler på Assensvej 177 finder du Middelfart Billedskole. Og hvis du besøger billedskolen, vil du kunne se dette års forårsudstilling, hvor svanen er i fokus.

Af: Isabella Ravn | Foto: Middelfart Billedskole

Foråret nærmer sig med hastige skridt, og det fejrer de hos Middelfart Billedskole, hvor deres nye forårsudstilling kan opleves i billedskolens lokaler på Assensvej 177 i Middelfart.

Både børneholdene og de voksne udstiller værker fra i år. Og et af fællestemaerne har i år været svanen, som man vil kunne opleve mange forskellige fortolkninger af – alt lige fra den grimme ælling til forvandlingen til den smukke svane eller som et designermøbel.

Udstillingen kan opleves i dagstimerne, hvor billedskolen holder åbent fra kl. 13.00 -15.00.

Fordybelse og fællesskab

Fælles for alle billedskolens kreative hold er, at kursisterne får mulighed for at fordybe sig i kunst og kreativitet sammen med ligesindede. Undervejs vil de blive undervist i forskellige teknikker og kunstformer, og der er rig mulighed for at eksperimentere med sit helt eget udtryk indenfor billedarbejdet.

I løbet af sæsonen kan man også deltage til forskellige workshops, ekskursioner og udstillinger, der går på tværs af aldersgrupper og hold.

Alle undervisere på holdene er uddannede indenfor kunst, og de arbejder selv med billedkunsten. De har derfor masser af erfaring og viden at dele ud af.

Tilmeld dig dit hold

Middelfart Billedskole udbyder fire forskellige hold til børn og unge samt to hold til voksne. Tilmelding sker på deres hjemmeside.