Skip to main content
31. januar 2024

Ny sæson hos Restaurant Fænøsund: Nyd frokosten eller aftensmaden i smukke omgivelser

Restaurant Fænøsund har åbnet dørene for en ny sæson – så forkæl dig selv, og dem du har kær, med frokost eller aftensmad i smukke omgivelser.

Af: Isabella Ravn | Foto: Restaurant Fænøsund

Selvom vejret endnu ikke er til at sidde på Restaurant Fænøsunds terrasse med udsigt over vandet, betyder det ikke, at de holder lukket. De har nemlig budt en ny sæson velkommen, hvor de hver onsdag til lørdag holder åbent til frokost og aftensmad fra kl. 12.00-23.00.

Frokostkortet byder på smagfuld smørrebrød, der er noget udover det sædvanlige. Og du kan se udvalget her.

Kigger du forbi restauranten til aften kan du nyde godt af en tre- eller fire-retters menu, med alt hvad hjertet kan begære. Se den aktuelle aftenmenu her.

Og husk at book et bord allerede i dag.

Plads til selskaber og mindre møder

Mangler du et sted i Middelfart at holde din næste fest eller komsammen, så kan Restaurant Fænøsund facilitere alle former for selskaber med plads til op mod 65 gæster.

Herudover har de et lille mødelokale, hvor du kan sidde uforstyrret bag lukkede døre. Lokalet støder op til restauranten, så man let kan gå ind i restauranten og nyde en let frokost eller en skøn middag i forlængelse af mødet.

Uanset jeres ønsker eller behov i forbindelse med et arrangement eller møde, står Restaurant Fænøsund klar til at vende tilbyde med et attraktivt tilbud. Du kan sende dem en mail på kontakt@faenoesund.dk eller ringe på tlf. 6441 2838.

Fotos: Restaurant Fænøsund