Skip to main content
11. august 2023

Nyt podcastafsnit: Byens ejendomsmæglerpar fandt hinanden og jobbet ved en tilfældighed

I dette afsnit af Wecademys samtalepodcast, Indsigt med Udsigt, har ejendomsmæglerne og ægteparret Heidi og Per Strandstoft været på besøg i studiet.

Af: Rikke Hansen | Foto: Wecademy
Annoncørbetalt Indhold

I Middelfart bliver Estate Strandstoft drevet af ægteparret Heidi og Per Strandstoft, men hvordan er de egentlig endt der, og hvad kræver det at leve af at sælge boligdrømme her i området?

I dette afsnit af Wecademys samtalepodcast, Indsigt med Udsigt, bliver vi klogere på alt det og meget mere, når vært, Sia Leth Hauritz, har besøg af ægteparret Heidi og Per Strandstoft.

Glæd dig til at høre den utrolige historie om, hvordan et enkelt telefonopkald om nogle forsikringer førte til en kærlighedshistorie, og om hvordan tilfældigheder og mod på udfordringer førte dem begge ind i ejendomsmæglerbranchen.

Du kan lytte til afsnittet på SpotifyApple Podcast, eller der hvor du normalt finder dine podcasts.

Mange afsnit klar

Dette er tredje afsnit i sæson to af Wecademys podcastserie, Indsigt med Udsigt. Hvis du er interesseret i at høre de tidligere afsnit, ligger de alle tilgængelige på din foretrukne podcastplatform.

Hvert afsnit fokuserer på en lokal ildsjæl, der på den ene eller anden måde har haft betydning for Middelfart.

I første sæson havde podcasten blandt andre besøg af Jacob Elkjær, der bestyrer Grøften i Tivoli, Morten og Sidsel fra KALASET og direktør for Middelfart Sparekasse Martin Baltser.

Hvis du gerne vil lidt tættere på Middelfart og menneskerne her, er det en oplagt podcast, der sætter fokus på både de kendte, men bestemt også mindre kendte historier fra området.

Du kan blandt andet lytte til det forrige afsnit, hvor Helle og Lars fra Panorama biografen var på besøg.

Hvis du er interesseret i at vide mere om podcasten, og hvorfor Wecademy overhovedet startede den, kan du læse dette nye interview med to af personerne bag: Wecademys lokale podcast bringer både dem og lytterne tættere på Middelfart.