Skip to main content
22. september 2023

Nyt podcastafsnit: Elin Rønnemose rejste fra cirkuset til retten

Elin Rønnemose er advokat i Middelfart, men hendes historie har bragt hendes langt omkring i verden. Alle hendes erfaringer har ført hende lige netop hertil i dag – på hendes rette hylde.

Af: Rikke Hansen | Foto: Wecademy
Annoncørbetalt Indhold

I dette afsnit af Wecademys samtalepodcast, Indsigt med Udsigt, handler det om alt fra Nelson Mandela, til corn dogs og et omrejsende cirkus. Det lyder måske ikke umiddelbart som et afsnit om en advokat, men det er faktisk lige hvad det er.

Elin Rønnemose er advokat samt partner og indehaver af Trolle Advokatfirma. Der er mange fordomme forbundet med advokater, men i dette afsnit Bryder Elin Rønnemose med nogen af dem.

Under opvæksten i Langeskov, blev hun tidligt klar over, at mangfoldighed var en vigtig sag for hende, og deraf kom det naturligt, at det var juravejen hun skulle følge. 

Vejen gik dog ikke direkte til retten.

Fra cirkus til retten

I afsnittet fortæller hun om hendes tre sabbatår, der førte hende langt væk, og ind i nogle jobs, der ligger langt fra hendes nuværende. Som candy floss- og corndog-sælger i et omrejsende cirkus på den anden side af jorden fik hun perspektiv og erfaring, der gjorde hende klar til at give sig i krig med jurastudiet.

Hør hende fortælle hendes spændede historie, og hvorfor det netop er jobbet som advokat, der er hendes rette hylde.

Afsnittet er proppet med gode historier om en kvinde, der ikke umiddelbart havde den stereotype rejse til advokatjobbet, men som i den grad brænder for faget og for at hjælpe andre.

Du kan lytte til afsnittet på SpotifyApple eller der, hvor du normalt finder dine podcasts.

Kom tættere på menneskerne der former Middelfart

Udover dette afsnit findes der allerede mange afsnit i podcastserien om Middelfarts ildsjæle. Alle de tidligere afsnit fra både sæson et og to ligger allerede tilgængelige på din foretrukne podcastplatform.

I første sæson havde podcasten bl.a. besøg af Tonny og Vagn, der står bag det nybyggede kontorfællesskab The Platform, ægteparret bag Guldkronen og Romkuglekongen Carsten Bak.

Lyt også til det forrige afsnit, hvor borgmester Johannes Lundsfryd Jensen var på besøg i studiet. 

Du kan også læse mere om, hvorfor virksomheder skal benytte sig af podcastmediet som kommunikationsform, og hvordan Wecademy kan hjælpe din virksomhed med at producere professionelle podcasts: Skab værdi for dine kunder med en podcast – Wecademy hjælper dig hele vejen.