Skip to main content
28. februar 2024

Nyt podcastafsnit: Landmandssønnen Jan Munch fik tidlig interesse for blomster

I det nyeste afsnit af Wecademys podcastserie kan du se frem til at høre mere om Jan Munch, der har en blomsteroase midt i Middelfart. Denne gang har Sia nemlig besøg af manden bag JAN MUNCH Blomster.

Af: Isabella Ravn | Foto: Wecademy

Glæden ved at give og modtage en smuk buket blomster er noget helt særligt. Og den følelse oplevede Jan Munch tidligt som landmandssøn på vestkysten.

Her blev Jan hevet med i marken med faren, og i en tidlig alder på omkring 7-8 år fik han sin egen køkkenhave, skærehave og dam. Hvorfra han begyndte at lave blomsterbuketter til nabokonerne. Og den glæde, han oplevede hos dem, blev starten på en spændende karriere.

Det var også som ung, at drømmen om at blive anlægsgartner startede, men et praktikophold hos Legoland ændrede Jans anlægsinteresse og erstattede den med interesse for blomsterkreationer.

I det nyeste afsnit af samtalepodcasten Indsigt med Udsigt fra Wecademy kan du lære mere om blomsterhåndværkeren Jan Munch, der har lavet blomsterkreationer og buketter til alt fra kongeparret og Bill Clinton til lokale i Middelfart.

I Middelfart har Jan nemlig skabt en blomsteroase og baggård, hvor man nemt kan glemme, hvor man kom fra – og et sted hvor alle sanser kommer i spil.

Circle of Life

I afsnittet kommer Sia og Jan vidt omkring og dykker ned i særlige arrangementer på flere danske slotte, hvor Jan har lavet tusindvis af blomsterkreationer, men de når også omkring hans arbejde i hotelbranchen i Dubai.

De får desuden vendt det arbejde, der ligger bag det at være blomsterbinder, og hvordan blomsterne spiller en rolle i livet fra fødsel til grav. Her fortæller Jan også, at blomsterne og naturen hjælper os med at huske på det forgængelige i livet.

Selvom Jan har oplevet mange spændende ting og rejst vidt omkring, er svaret klart, når det kommer til fremtiden:

Jeg er her også om 10 år. Jeg har det fint her.

Lyt til podcastafsnittet på SpotifyApple eller der, hvor du normalt lytter til dine podcasts.

Kom tættere på menneskerne, der former Middelfart

Podcastserien Indsigt med Udsigt handler om lokale ildsjæle og vigtige aktører, der har været med til at forme byen. Det aktuelle afsnit indgår i tredje sæson af podcastserien, og du kan finde alle de tidligere afsnit på din foretrukne podcastplatform.

I første sæson havde podcasten bl.a. besøg af Tonny og Vagn, der står bag det nybyggede kontorfællesskab The Platform, ægteparret bag Guldkronen og Romkuglekongen Carsten Bak.

Senest har du blandt andet kunne blive klogere på den lokale designvirksomhed Carl Hansen & Søn.

Du kan også læse mere om, hvorfor virksomheder skal benytte sig af podcastmediet som kommunikationsform, og hvordan Wecademy kan hjælpe din virksomhed med at producere professionelle podcasts her: Skab værdi for dine kunder med en podcast – Wecademy hjælper dig hele vejen.