Skip to main content
24. august 2023

Nyt podcastafsnit: Lokal ildsjæl og tidligere frikadelletyv fortæller om sit aktive liv i Middelfart

Vagn Ove Hansen er en kendt skikkelse i Middelfart og en efterspurgt gæst til Wecademys podcastserie om lokale ildsjæle. Hør om hans store arbejde for byen i denne uges afsnit.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: Wecademy
Annoncørbetalt Indhold

Måske var han din pædagog i Børnehaven Merianvej, hvor han var kendt som ”frikadelletyven”. Måske har du hørt hans stemme på Middelfart Stadion, hvor han agerede kommentator, eller også har du mødt ham i hans virke som konferencier og medansvarlig for Rock Under Broen.

Vagn Ove Hansen har haft adskillige roller i sit nu 72 år lange liv her i Middelfart, og han har ikke ligget på den lade side med masser af frivilligt arbejde til gavn for byens liv. Især hans fodboldklub og byens fester og musikarrangementer har nydt godt af Vagn som en trofast drivkraft.

Derfor har flere lyttere af Wecademys samtalepodcast, Indsigt med Udsigt, ønsket en episode med netop Vagn. Den er nu udkommet, og du kan lytte til en time fyldt med gode historier fra et virksomt liv på Spotify, Apple eller der, hvor du normalt finder dine podcasts.

Lær Middelfarts ildsjæle at kende

Det aktuelle afsnit er det femte i rækken i sæson to af Wecademys podcastserie om lokale ildsjæle, der på den ene eller anden måde har haft betydning for Middelfart.

De tidligere afsnit ligger alle tilgængelige på din foretrukne podcastplatform.

I første sæson havde podcastvært Sia Leth Hauritz bl.a. besøg af Tonny og Vagn, der står bag det nybyggede kontorfællesskab The Platform, ægteparret bag Guldkronen og Romkuglekongen Carsten Bak.

Lyt også til det forrige afsnit, hvor tre unge venner fra Middelfart fortæller om deres forestående jordomsejling i egen båd.

Du kan også læse mere om, hvorfor virksomheder skal benytte sig af podcastmediet som kommunikationsform, og hvordan Wecademy kan hjælpe din virksomhed med at producere professionelle podcasts: Skab værdi for dine kunder med en podcast – Wecademy hjælper dig hele vejen.