Skip to main content
15. august 2023

Nyt podcastafsnit: Tre unge fyre dropper de vante rammer og drager på jordomsejling i egen båd

Et nyt afsnit af Wecademys podcast, Indsigt med Udsigt, er ude, og denne gang har tre unge og eventyrlystne Middelfartere været på besøg i studiet.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: @threeguysoneboat
Annoncørbetalt Indhold

Mathias Hansen, Lauge Skov Due Nielsen og Sebastian Bak Matthiesen har besluttet sig for at tage ud at sejle, men ikke bare en lille smuttur rundt i Lillebælt – de skal hele jorden rundt i deres helt egen båd.

De tre unge mænd på 26-27 år har droppet det faste, stabile job og et hjem bygget i mursten, og på søndag den 20. august siger de farvel til familie og venner, når de sejler ud på deres måske største eventyr nogensinde. Det fortæller de om i det aktuelle afsnit af Wecademys samtalepodcast, Indsigt med Udsigt.

Se også frem til at høre om, hvordan trioen fik fingrene i båden Triboloca – som er søsterbåden til Beha-familiens Havana – og hvordan de renoverede den og gjorde den klar til den ultimative bedrift; en jordomsejling.

Lyt til afsnittet på Spotify, Apple eller der, hvor du normalt finder dine podcasts.

Middelfarts mange ildsjæle

Dette er fjerde afsnit i sæson to af Wecademys podcastserie om lokale ildsjæle, der på den ene eller anden måde har haft betydning for Middelfart.

Hvis du er interesseret i at høre de tidligere afsnit, ligger de alle tilgængelige på din foretrukne podcastplatform.

I første sæson havde podcasten blandt andre besøg af Jacob Elkjær, der bestyrer Grøften i Tivoli, Morten og Sidsel fra KALASET og direktør for Middelfart Sparekasse Martin Baltser.

Lyt også til det forrige afsnit, hvor ejendomsmæglerparret Heidi og Per Strandstoft fortæller om deres forhold og karriere.

Du kan også læse mere om, hvorfor virksomheder skal benytte sig af podcastmediet som kommunikationsform, og hvordan Wecademy kan hjælpe din virksomhed med at producere professionelle podcasts i det nye interview med to af personerne bag: Skab værdi for dine kunder med en podcast – Wecademy hjælper dig hele vejen.