Skip to main content
6. oktober 2023

Nyt podcastafsnit: Thorbjørn har scoret topresultater for både OB og Middelfarts natur

Så er der nyt fra Wecademys podcastserie Indsigt med Udsigt. Denne gang kan du høre om klimadirektør Thorbjørn Sørensens spændende rejse fra Vesthimmerland over en fodboldkarriere i OB og videre til Middelfart, hvor han har været frontløber for kommunens klimaindsats.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: Wecademy

Hvad har professionel fodbold egentlig til fælles med at arbejde med miljø og klima i en kommune? Det svarede Middelfarts klimadirektør, Thorbjørn Sørensen, på, da han for nyligt gæstede podcaststudiet hos Wecademy.

For ham er samarbejdet nemlig afgørende – både når bolden skal i mål, og når naturen skal sikres.

Thorbjørn Sørensen deltager i samtalepodcasten Indsigt med Udsigt, der handler om byens ildsjæle og markante personligheder. Her fortæller han om sin aktive opvækst i det jyske, sin fodboldkarriere, der for alvor fik vinger hos fynske OB, og hans store engagement for klimaarbejdet i først Fyns Amt og senere i Middelfart Kommune.

Vidste du f.eks., at Thorbjørn Sørensen har været med til at skabe Hindsgavl Dyrehave, Naturpark Lillebælt og Klimafolkemødet? Og at kommunen som følge af deres bæredygtige initiativer er blevet kendt som en af Danmarks grønneste kommuner, har vundet syv priser for deres klimaindsats og er blevet kåret som Europas mest bæredygtige turistdestination?

Lyt til podcastafsnittet på Spotify, Apple eller der, hvor du normalt lytter til dine podcasts.

Kom tættere på menneskerne der former Middelfart

Udover dette afsnit findes der allerede mange afsnit i podcastserien om Middelfarts ildsjæle. Alle de tidligere afsnit fra både sæson et og to ligger tilgængelige på din foretrukne podcastplatform.

I første sæson havde podcasten bl.a. besøg af Tonny og Vagn, der står bag det nybyggede kontorfællesskab The Platform, ægteparret bag Guldkronen og Romkuglekongen Carsten Bak.

Lyt også til det forrige afsnit, hvor advokat Elin Rønnemose fortæller om sin udtraditionelle rejse ind i branchen.

Du kan også læse mere om, hvorfor virksomheder skal benytte sig af podcastmediet som kommunikationsform, og hvordan Wecademy kan hjælpe din virksomhed med at producere professionelle podcasts: Skab værdi for dine kunder med en podcast – Wecademy hjælper dig hele vejen.