Skip to main content
4. april 2024

Nyt podcastafsnit: Velovervejede beslutninger har banet vejen for Ovethis succes

I det nyeste afsnit af Wecademys podcastserie kan du se frem til at lære Thomas Thinggaard bedre at kende. Sia har nemlig besøg af den administerende direktør for Ovethi, der fortæller historien om den lokale familiedrevne virksomhed.

Af: Isabella Ravn | Foto: Wecademy

Interessen for biler, fart og dæk har Thomas Thinggaard ikke for fremmede, han er nemlig tredje generation i den lokale dækvirksomhed Ovethi, der har hovedsæde i Gelsted.

I det nyeste afsnit af samtalepodcasten Indsigt med Udsigt fra Wecademy, fortæller Thomas deltaljeret om sin far, der droppede skolen for at overtage virksomheden som blot 15-årig, samt hvordan han selv overtog for tre år siden efter sin far, men efter 20 års kyndig oplæring og kendskab til virksomheden.

Ordentlighed og velovervejede beslutninger

Og det er ikke uden grund, at der gik 20 år, før Thomas satte sig i direktørstolen i Gelsted, for velovervejede beslutninger og ordentlighed er kernen i Ovethis virksomhed. Både internt, men også over for kunder. Det har det hele tiden været, og det er det også den dag i dag.

Ovethis historie startede ud med, at Thomas’ far og farmor kørte rundt og solgte dæk til det lokale landbrug, men over årene har Ovethi vokset sig større, og de har nu 11 dækcentre fordelt rundt om i landet og over 70 medarbejdere.

Selvom virksomheden er vokset, og omstillingen blevet grønnere, er dæk til alle typer køretøjer stadig Ovethis kerneprodukt. Medarbejdertrivsel har desuden været i fokus over alle årene. Det kommer også til udtryk i de mange år, som flere medarbejdere har haft i virksomheden – enkelte har endda kunne fejre 40-års jubilæum.

Lyt til podcastafsnittet på SpotifyApple eller der, hvor du normalt lytter til dine podcasts, og hør meget mere om Thomas’ liv og Ovethis historie. Du kan også se hele interviewet på Youtube.

Kom tættere på menneskerne, der former Middelfart

Podcastserien Indsigt med Udsigt handler om lokale ildsjæle og vigtige aktører, der har været med til at forme byen. Det aktuelle afsnit indgår i tredje sæson af podcastserien, og du kan finde alle de tidligere afsnit på din foretrukne podcastplatform.

I første sæson havde podcasten bl.a. besøg af Tonny og Vagn, der står bag det nybyggede kontorfællesskab The Platform, ægteparret bag Guldkronen og Romkuglekongen Carsten Bak.

Senest har du blandt andet kunne blive klogere på Ole, der har spillet en stor rolle for Kvickly Middelfart og byens handelsliv.

Du kan også læse mere om, hvorfor virksomheder skal benytte sig af podcastmediet som kommunikationsform, og hvordan Wecademy kan hjælpe din virksomhed med at producere professionelle podcasts her: Skab værdi for dine kunder med en podcast – Wecademy hjælper dig hele vejen.