Skip to main content
1. februar 2024

Urban Sketchers inviterer til nye, gratis tegnearrangementer

Find blyanten og tegneblokken frem – Middelfart Billedskole og Urban Sketchers inviterer dig med ud i lokalområdet og tegne.

Af: Isabella Ravn | Foto: Unsplash

Middelfart Billedskole har i samarbejde med Middelfart Kommune arrangeret Urban Sketching for de næste tre måneder som en del af kulturskoleprøvehandlingerne. Urban Sketchers er et globalt tegnefællesskab, hvor kreative børn og voksne sammen tager ud i lokalområdet for at tegne.

Sammen hylder man lokalområdet med unikke tegninger, som efterfølgende deles med det globale Urban Sketchers-netværk.

Tre nye arrangementer er klar

Uanset om du har tegneerfaring eller ej, har du mulighed for at blive en del af tegnefællesskabet. Hvert tegnearrangement er gratis, og folk i alle aldre er velkommen til at deltage. Det eneste, du skal selv medbringe, er skitseblok, tegneredskaber og evt. noget at sidde på.

Urban Sketchers til Fastelavnsfest

Det næste arrangement finder sted i Husby den 25. februar fra kl. 9.30-11.30. Her har du mulighed for at give dig i kast med at tegne til gudstjeneste i Husby Kirke eller til fastelavnsfest i Husby Forsamlingshus efterfølgende. Læs mere her.

Urban Sketchers på CLAY

I anledningen af Billedkunstens Dag inviterer Billedskolen til Urban Sketching på CLAY Keramikmuseum den 14. marts fra kl. 15-17. Her er der masser af spændende kunst at finde tegneinspiration i. Bliv klogere på tegnearrangementet her.

Tag med Urban Sketchers til Humlemagasinet i Harndrup

Når foråret forhåbentligt viser sig fra sin fineste side, kan du komme ud og tegne i lokalområdet med tegnefællesskabet Urban Sketching i Humlemagasinet i Harndrup den 29. april fra kl. 15-17. Her er der blandt andet 20 forskellige temahaver at gå på opdagelse i, hvor der er rig mulighed for at finde inspiration til dine skitser. Læs mere om tegneeventet her.