Skip to main content
23. januar 2024

Vinterferie i Middelfart: Her er idéer til, hvad du kan lave

Februar og uge syv er lig med vinterferie, og i den forbindelse kommer her nogle forslag til, hvad du kan bruge ferien på i Middelfart Kommune.

bowling
Af: Anders Jørgensen | Foto: LokalNyt Middelfart

Vinterferien nærmer sig, og i den forbindelse har vi hos LokalNyt Middelfart i samarbejde med nogle af vores annoncører gjort tingene overskuelige for dig, når det kommer til valget af dine aktiviteter i ugens løb.

Hvad end du har ferie eller ej, så er det altid rart med inspiration til sjove oplevelser i lokalområdet. Herunder kommer nogle forslag, og uanset om du mangler idéer til oplevelser med dine børn eller selvforkælelse, så har vi forskellige idéer, der passer til ethvert humør.

Læs med og se om du bliver inspireret til, hvad du kan bruge vinterferien på i Middelfart Kommune.

Vind over din familie eller venner i bowling

Hos Lillebælt Bowling kan du få lov til at håne overfor dine venner og familie, når du har vundet over dem i bowling, og hvem ønsker ikke det? Det er også muligt at konkurrere i airhockey eller i pool.

Undervejs kan du forfriske dig med deres udvalg af skønne drinks og snacks, og når sulten melder sig, er restauranten leveringsdygtig med bl.a. snaskede burgere, saftige spareribs og chunky fries på ægte amerikansk manér.

Du kan booke plads på bowlingbanen eller i dineren på tlf. 64 41 29 66 eller via deres hjemmeside.

Shopping hos ByJulie

ByJulie er det ideelle sted at henvende sig i Middelfart, hvis du vil på shopping og købe nyt tøj. ByJulie specialiserer sig specifikt i kvindebrands, og der er mulighed for at købe en gave til kæresten eller gå på venindetur. Med et bredt udvalg af kvalitetsbrands – lige fra Pieces til Y.A.S – er der adskillige muligheder.

Julie og hendes firma startede som en webshop, men hun åbnede i 2022 en fysisk butik beliggende centralt i Middelfarts gågade på Østergade 5. Så der er både mulighed for at shoppe hjemme fra sofaen, men man kan også komme forbi butikken og prøve de flotte ting.

Du kan blive inspireret her!

Kreativitet og kunst hos Lillebælt Sport og Kultur

Du kommer ikke til at kede dig i vinterferien, hvis du slår et smut forbi Lillebælt Sport og Kultur. Her får du mulighed for at slippe dit kunstneriske gen fri, når de inviterer indenfor til KREA-messe den 11. februar.

På messen kan du gå på opdagelse i de mange forskellige udstillinger, hvor der er noget for enhver kreativ hobby. Her kan du se både keramik, stof, garn, papir, malerkunst, smykker og meget mere. Er du frisk på at fremvise dine kunstneriske evner, vil der hele dagen været opstillede borde, hvor man helt gratis kan kreere sit næste kunstværk – og du må også tage det med hjem. Entréen koster 40 kr., børn under 14 år kommer gratis ind  – og du vil her samtidig automatisk være med i konkurrencerne om spændende præmier i løbet af dagen. Det foregår i Lillebæltshallerne den 11. februar.

Læs mere om dette og alle de andre muligheder her!

Afslapning og en god film hos Panorama Middelfart

Hvis du trænger til at se en god film i din vinterferie, så er Panorama Middelfart lige stedet. I Panorama kan du se alle de aktuelle film, og her får du eminent lyd, knivskarpt billede og skøn komfort til din næste biografoplevelse.

Panorama Middelfart er beliggende i Middelfarts kulturelle centrum, KulturØen, på Middelfarts havnefront. Og hvis du ønsker at få stillet din sult, før eller efter en tur i biografen, så er dette muligt i Oscars Kaffebar. Du kan også købe lidt godt til ganen med ind i salen.

Du kan læse meget mere om Panorama Middelfart, samt hvilke aktuelle film der bliver vist, lige her. 

Velsmag hos Møllers Fiskehus

En ferie er ikke det samme uden et godt måltid bestående af kvalitetsråvarer. Hvis du skal holde en lækker frokost med familien og venner, eller hvis du bare vil forkæle dig selv, så kan Møllers Fiskehus være din næste destination. Her har de et stort udvalg af det bedste fra havet.

Der er mulighed for både at handle fersk fisk, som du kan tage med hjem, spisning på stedet og take-away for den hurtige og effektive løsning.

Dyk ned i det velsmagende udvalg!

Trænger dine fødder til en kærlig behandling?

Hos Midtpunktets Fodterapi kan de hjælpe dig, hvis du har problemer med dine fødder. De laver også forebyggende behandlinger, der kan forhindre, at du får fodproblemer. Midtpunktets Fodterapi er statsautoriserede fodterapeuter, hvilket er din garanti for en god behandling. Du kan også få hjælp og vejledning til indlæg i dine sko – de går nemlig meget op i vejledning og god service.

Du kan læse meget mere om Midtpunktets Fodterapi og finde deres kontaktoplysninger her. 

Ekstra selvforkælelse

Hvis du har hudproblemer eller blot ønsker selvforkælelse i form af en ansigtsbehandling, så er Vita Nova Skincare i Middelfart stedet, du skal besøge.

Hos Vita Nova Skincare står speciallæger og specialuddannede sygeplejersker klar til at hjælpe lige netop dig. Du kan få skønhedsbehandlinger, men de kan også hjælpe dig, hvis du har nogle former for hudproblemer. Uanset hvad så er du altid i gode hænder hos Vita Nova Skincare. 

Læs meget mere om Vita Nova Skincare og deres behandlinger her. 

Fakta:

Hold øje med vores kalender, hvor vi løbende tilføjer arrangementer i uge 7. Du kan bl.a. komme til et skulpturkursus hos Middelfart Billedskole.