Skip to main content
14. marts 2024

Nyt podcastafsnit: Nordjyden Ole har spillet en stor rolle i Middelfarts udvikling

I det nyeste afsnit af Wecademys podcastserie kan du se frem til at lære Ole Juel Jakobsen bedre at kende. Sia har nemlig besøg af Ole, der i dag er pensioneret, men som har spillet en stor rolle for handelslivet i Middelfart førhen, men også den dag i dag.

Af: Isabella Ravn | Foto: Wecademy

Sætter du også stor pris på det dygtige og imødekommende personale, der møder dig i Kvickly Middelfart? Og er du også glad for den udvikling handelslivet i Middelfart har gennemgået, som har betydet, at store kæder som H&M for eksempel er kommet til byen? Så er du ikke alene. Og en af bagmændene bag handelslivets forløb i Middelfart er Ole Juel Jakobsen.

I det nyeste afsnit af samtalepodcasten Indsigt med Udsigt fra Wecademy kan du høre nordjyden Oles rejse fra Sæby i Nordjylland til nu at være pensioneret med bopæl i Strib.

Oles karriere startede som ‘bydreng’ i den lokale Brugsen i Nordjylland, og så var vejen ellers lagt, da han blev færdig med 9. klasse. Og på trods af at Ole ikke havde de store karrieredrømme, blev han allerede som 22-årig chef i Brugsen i Aars. Og i 1993 drog han fra det jyske for at blive direktør for Kvickly Middelfart og SuperBrugsen i Strib.

Derfor er der også en del i Middelfart, der hilser på Ole Juel Jakobsen, når han går en tur ned gennem gågaden. For enten har de handlet hos Ole, og ellers har de arbejdet for ham. Han nåede nemlig at stå i spidsen hos Kvickly i Middelfart og i Brugsforeningen for Middelfart og Omegn i 26 år.

Medarbejderudvikling og byudvikling

I afsnittet spørger Sia indtil, hvilken forskel Ole tror, han har været med til at skabe i Kvickly, som for mange, Sia inklusiv, står som noget, folk forbinder med Middelfart. Hertil svarer han, at han har arbejdet hårdt for, at Kvickly Middelfart er blevet en inkluderende arbejdsplads, hvor alle, også fleksjobbere og udenlandsk arbejdskraft, har mulighed for at være en del af det at drive en stor og lokal butik. Og at han har arbejdet hårdt for at skabe et personale, der kunne være med til at give hver enkelt kunde en god oplevelse.

Men det er ikke kun sine medarbejderes udvikling, som Ole har stået i spidsen for, hans hjerte brænder nemlig for Middelfarts handelsliv, og sammen med Middelfart Sparekasse var han blandt andet med til at få skabt bylivet på Nytorv i Middelfart.

Lyt til podcastafsnittet på SpotifyApple eller der, hvor du normalt lytter til dine podcasts, og hør mere om hvilken vigtig rolle Ole har spillet for Middelfarts udvikling og handelsliv.

Kom tættere på menneskerne, der former Middelfart

Podcastserien Indsigt med Udsigt handler om lokale ildsjæle og vigtige aktører, der har været med til at forme byen. Det aktuelle afsnit indgår i tredje sæson af podcastserien, og du kan finde alle de tidligere afsnit på din foretrukne podcastplatform.

I første sæson havde podcasten bl.a. besøg af Tonny og Vagn, der står bag det nybyggede kontorfællesskab The Platform, ægteparret bag Guldkronen og Romkuglekongen Carsten Bak.

Senest har du blandt andet kunne blive klogere på Jan Munchs magiske blomsterunivers i Middelfart.

Du kan også læse mere om, hvorfor virksomheder skal benytte sig af podcastmediet som kommunikationsform, og hvordan Wecademy kan hjælpe din virksomhed med at producere professionelle podcasts her: Skab værdi for dine kunder med en podcast – Wecademy hjælper dig hele vejen.